Energiebon Hof van Twente

Energiebon van € 80 voor huurders van Viverion en Wonen Delden.

Huurders van Viverion en Wonen Delden kunnen in de week van 3 januari bijzondere post verwachten.  In die week ontvangen zij namelijk een waardebon van € 80 die bedoeld is voor de aanschaf van energiebesparende producten. De Energiebon wordt aangeboden als steuntje in de rug door een samenwerking van Gemeente Hof van Twente met Viverion,
Wonen Delden, Huurdersbelang Delden, Huurdersbelang GBH en Huurdersbelangen DMR.
In het kader van duurzaamheid zetten zij zich samen in voor een goed milieu, prettig wooncomfort en lagere energielasten voor huurders.

Bestellen bij lokale winkels
Huurders kunnen voor de aanschaf van energiebesparende producten, zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrips of een energiebesparende douchekop, terecht bij één van de vijf deelnemende winkels: Ten Dam (Delden), Welkoop (Markelo), en de Probin, Hubo en Karwei (Goor).

Lockdown
Helaas maakt de lockdown dat er zeker tot en met 14 januari 2022 niet ín de winkels gewinkeld kan worden. Toch is het mogelijk om lokaal te winkelen: de producten kunnen telefonisch of per mail besteld worden bij de vijf deelnemende winkels en daar worden afgehaald. De medewerkers staan de klanten graag telefonisch en per mail te woord voor persoonlijk en deskundig advies. De Energiebon kan ook besteed worden in de online Bespaarshop.
Belangrijk: het assortiment is in de online Bespaarshop wel beperkter dan in de winkel.

Op de deurmat
De Energiebon valt in de eerste week van januari op de deurmat bij huurders van Viverion en Wonen Delden. Houd de brievenbus dus goed in de gaten. De actie loopt van 1 januari tot en met 31 maart 2022. De bon moet in één keer worden besteed. Meer informatie over de Energiebon is te vinden op http://www.energiebonhofvantwente.nl.  Hier staat ook een lijst van de producten die via internet zijn te bestellen.